Κάλεσε μας στο
+210 7483449

Στείλε μας mail
[email protected]

 Προστασία Χρώματος Αυτοκινήτου

Προστασία Χρώματος Αυτοκινήτου

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας περιποιημένο και σαν καινούργιο είναι να φροντίσετε το χρώμα του. Τίποτα δεν γερνάει ένα αυτοκίνητο όπως το φθαρμένο χρώμα. Όταν το διατηρείτε λαμπερό και καθαρό, είναι σαν να έχετε ένα νέο αυτοκίνητο πολύ καιρό μετά την αγορά του.

Η αλήθεια είναι πως δεν οδηγάω για να φτασω από το σημείο Α στο Β. Μου αρέσει να νιώθω τις αντιδράσεις του αυτοκινήτου, να γίνομαι κομμάτι του.Enzo Ferrari

Εάν χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια με τις ανάγκες του αμαξώματος του αυτοκινήτου σας, οι ειδικοί της AutoMarmarinos κάνουν τη δουλειά για εσάς.
Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές συντήρησης βαφής αυτοκινήτου για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ομορφιά του αυτοκινήτου σας για τα επόμενα χρόνια.

Συμβουλές συντήρησης βαφής αυτοκινήτου

προστασία χρώματος αυτοκινήτου

Το να γνωρίζετε πώς να διατηρείτε το νέο χρώμα αυτοκινήτου να φαίνεται καινούργιο είναι πολύ απλό και μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Όλα συνοψίζονται στο να ξέρετε τι να κάνετε και τι να μην κάνετε με τη βαφή του αυτοκινήτου σας.

Πλένετε το αυτοκίνητό σας τακτικά

Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά πρέπει να ειπωθεί. Είναι απίστευτα εύκολο να αφήνουμε όλο και περισσότερο χρόνο μεταξύ των πλυντηρίων αυτοκινήτων καθώς είμαστε απασχολημένοι. Αλλά η συντήρηση του χρώματος αυτοκινήτου δεν πάει μακριά χωρίς να το εφαρμόσετε στην πράξη.

Φροντίστε να στεγνώσετε το αυτοκίνητό σας

Προστασία Χρώματος Αυτοκινήτου

Αφήνοντας το αυτοκίνητό σας να στάζει μετά το πλύσιμο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο χρώμα. Μπορεί επίσης να το κάνει να μοιάζει σαν να μην το έχετε πλύνει καν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες που το νερό στεγνώνει γρήγορα και μπορεί να αφήσει κηλίδες νερού. Όταν αυτό το νερό εξατμίζεται από το αυτοκίνητό σας, αφήνει πίσω μεταλλικά στοιχεία που μπορούν να φθαρούν και να χαράξουν το χρώμα σας. Βγάλτε τα με μια μαλακή πετσέτα.

Κέρωμα Αυτοκινήτου: Βάλτε κερί, “κλειδώστε” τη γυαλάδα

Προστασία Χρώματος Αυτοκινήτου

Η επίστρωση του αυτοκινήτου σας με κερί μετά το πλύσιμο σας βοηθά να κρατήσετε τα υπολείμματα μακριά και έξω από το χρώμα σας. Κάνει επίσης το αυτοκίνητό σας να λάμπει και να φαίνεται εκπληκτικό. Κερί, κάθε τρεις μήνες ή τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο χρησιμοποιώντας γάντι πλύσης και πετσέτα μικροϊνών και κερί υψηλής ποιότητας.

Μεγάλη Προσοχή στο Πάρκινγκ!

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε μετά το πλύσιμο και το κερί του αυτοκινήτου σας είναι να μπουν σκουπίδια ή κηλίδες πάνω του. Μπορείτε να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας καθαρό παρκάροντας προσεκτικά. Προσέξτε για μέρη όπως κάτω από δέντρα, όπου τα υπολείμματα, οι χυμοί των καρπών και άλλες βρωμιές μπορούν να προσγειωθούν στο χρώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για διόρθωση βαφής και άλλες υπηρεσίες
Μπορείτε να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας λαμπερό καθαρό και ολοκαίνουργιο με λίγη τακτική, στοργική φροντίδα. Για μεγαλύτερες ανάγκες αμαξώματος αυτοκινήτου, επικοινωνήστε με την AutoMarmarinos για τις υπηρεσίες φανοποιίας αυτοκινήτων μας. Λάβετε μια προσφορά και λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σήμερα.