Κάλεσε μας στο
+210 7483449

Στείλε μας mail
[email protected]

 Πως να επιλέξετε το καλύτερο φανοποιείο για τις ανάγκες σας

Πως να επιλέξετε το καλύτερο φανοποιείο για τις ανάγκες σας

Αν και οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι τα οχήματά τους είναι ασφαλή στο δρόμο, είναι επίσης γεγονός ότι συμβαίνουν ατυχήματα. Τώρα, μπορεί να σκέφτεστε ότι το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλισμένο και δεν πρέπει να σας ενοχλεί καθόλου. Εξάλλου, είναι δουλειά της ασφαλιστικής εταιρείας να επιλέξει το κατάλληλο φανοποιείο αυτοκινήτων για εσάς. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση δεν είναι πάντα ωφέλιμη για εσάς. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά ότι εσείς, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, θα πρέπει να είστε αυτός που θα επιλέξει το σωστό κατάστημα για το αυτοκίνητό σας και για καλούς λόγους.

Ζούμε μια ζωή γεμάτη στρες, μα μόλις μπούμε μέσα στο αμάξι… Όλα τα προβλήματα εξαφανίζονται Dan Brown

Μια κακή δουλειά στο συνεργείο μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση της καθαρής αξίας του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, το αυτοκίνητό σας θα χάσει τη λάμψη που είχε κάποτε. Επομένως, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τέλειο φανοποιείο για το αυτοκίνητό σας. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε περιγράψει τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν πάρετε αυτήν ακριβώς την απόφαση.

Η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να μην προτείνει το καλύτερο κατάστημα

Φανοποιείο - Φανοποιεία

Ως ιδιοκτήτης αυτοκινήτου, έχετε στο μυαλό σας το καλύτερο συμφέρον του αυτοκινήτου σας. Πολύ συχνά οι ασφαλιστικές εταιρείες σάς συνιστούν μόνο σε εκείνα τα καταστήματα με τα οποία έχουν συνεργαστεί. Σε μια τέτοια περίπτωση, χάνετε την ευκαιρία να κάνετε τις καλύτερες επισκευές για το αυτοκίνητό σας και να κάνετε το αυτοκίνητό σας να λάμπει σαν καινούργιο. Αυτός είναι ο λόγος που σας συνιστούμε να επιλέξετε μόνοι σας το συνεργείο αυτοκινήτων αντί να βασίζεστε απλώς στις συστάσεις της ασφαλιστικής εταιρείας.

Να επιλέγετε πάντα ένα πιστοποιημένο φανοποιείο

Όταν ψάχνετε για φανοποιείο, είναι πάντα μια σοφή απόφαση να επιλέξετε ένα κατάστημα που έχει πιστοποιηθεί στις υπηρεσίες στις οποίες διεκδικεί την τεχνογνωσία του. Αυτά τα πιστοποιητικά χορηγούνται μόνο αφού πληρούν αυστηρά κριτήρια όπως η τεχνική τεχνογνωσία του προσωπικού, τα πρότυπα του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται, η ποιότητα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Έτσι, όταν επιλέγετε ένα κατάστημα που έχει πιστοποιηθεί, είστε σίγουροι ότι οι επισκευές θα γίνουν σωστά την πρώτη φορά.

Το ‘από στόμα σε στόμα’ έχει σημασία

Φανοποιείο - Φανοποιεία

Τώρα που έχετε περιορίσει την αναζήτησή σας μόνο σε πιστοποιημένα συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων, είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε προσοχή στη γενική φήμη του καταστήματος. Η παλιά καλή ‘από στόμα σε στόμα’ τακτική, βοηθά πολύ στην επιλογή του κατάλληλου συνεργείου αυτοκινήτων για εσάς. Είναι σκόπιμο να σημειωθεί τι έχουν να πουν οι προηγούμενοι πελάτες του καταστήματος για την υπηρεσία που έλαβαν. Είναι ικανοποιημένοι με την υπηρεσία που έχουν; Οι μαρτυρίες και οι απόψεις τους σχετικά με ένα φανοποιείο βασίζονται στις εμπειρίες τους και βοηθούν πολύ στο να περιορίσετε την αναζήτησή σας για το σωστό συνεργείο αυτοκινήτων για το αυτοκίνητό σας. Έτσι αρχίζετε να εμπιστεύεστε αυτό το κατάστημα ακόμη και πριν μπείτε εσείς οι ίδιοι στο κατάστημα.

Εξερευνήστε το κατάστημα μόνοι σας

Φανοποιείο - Φανοποιεία

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπείτε στο κατάστημα και να δείτε τα πράγματα μόνοι σας. Είναι χρήσιμο να κάνετε κάποιες σχετικές ερωτήσεις στο προσωπικό. Έχουν εμπειρία στην επισκευή; Αναζητήστε σημάδια επαγγελματισμού στο κατάστημα. Είναι το προσωπικό αρκετά ευγενικό και εξυπηρετικό για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας; Όλα αυτά σας οδηγούν στο να χτίσετε την εμπιστοσύνη σας στο φανοποιείο αυτοκινήτων. Εξάλλου, η ανθρώπινη διαίσθηση παίζουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που παίρνουμε.

Ισορροπία Τιμής-Ποιότητας

Αν και είναι καλή ιδέα να λαμβάνετε πολλαπλές τιμές για τις επισκευές του αυτοκινήτου σας, δεν θα πρέπει να υποκύπτετε μόνο σε φθηνές τιμές. Η ποιότητα πρέπει να είναι το επίκεντρο εδώ. Πληρώνετε για την ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνετε και η τιμή θα αντικατοπτρίζει αυτό το επίπεδο ποιότητας. Έτσι, αντί να εξοικονομήσετε λίγα ευρώ, σας συνιστούμε να επιλέξετε το κατάστημα που παρέχει την καλύτερη ποιότητα επισκευών. Μια κακή εργασία επισκευής μπορεί να μειώσει σημαντικά την καθαρή αξία του αυτοκινήτου σας και να προκαλέσει αδικαιολόγητα προβλήματα στο δρόμο

Ελάτε να δείτε το φανοποιείο AutoMarmarinos

Εάν βρίσκεστε στην περιοχή, ελάτε να μας επισκεφτείτε. Καλέστε και κλείστε ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό μας ή λάβετε τηλεφωνική προσφορά σε λιγότερο από 1′