Κάλεσε μας στο
+210 7483449

Στείλε μας mail
[email protected]

 Οχήματα Εξυπηρέτησης

Οχήματα Εξυπηρέτησης

Καταλαβαίνουμε απόλυτα πόσο απαραίτητο σας είναι το αυτοκίνητό σας για την καθημερινή σας μετακίνηση. Φροντίζουμε λοιπόν να ολοκληρώνουμε τις απαιτούμενες εργασίες σε αυτό με ταχύτητα και συνέπεια.
 Φανοποιείο Αυτοκινήτου

Φανοποιείο Αυτοκινήτου

Το φανοποιείο μας έχει 35 χρόνια στη φανοποιεία και την αποκατάσταση ζημιών του αυτοκινήτου. Αναλαμβάνουμε από μικροεπισκευές, γρατζουνιές και λακούβες από χαλάζι στο αμάξωμα, μέχρι την πιο πολύπλοκη περίπτωση που απαιτεί καλίμπρα και ολική ανακατασκευή αυτοκινήτου, μετά από τρακάρισμα.
 Βάψιμο Αυτοκινήτου

Βάψιμο Αυτοκινήτου

To βάψιμο του αυτοκινήτου γίνεται κάτω από την επίβλεψη του υπεύθυνου Παναγιώτη Κοντηρά (πιστοποιημένος βαφέας από τη SIKKENS HELLAS) και τα υλικά άριστης ποιότητας που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζουμε έως και 50% χαμηλότερο κόστος από τον ανταγωνισμό σε ακόμα λιγότερο χρόνο.
 Ασφαλιστική Κάλυψη

Ασφαλιστική Κάλυψη

Έχοντας τεράστια εμπειρία στις διαδικασίες ασφαλιστικής κάλυψης, αποζημιώσεων και επισκευών αυτοκινήτων, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το ιδανικό πακέτο ασφαλιστικών υπηρεσιών που θα διασφαλίζει τα συμφέροντά σας με τον οικονομικότερο και πιο σίγουρο τρόπο.
 Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός

Ο βιολογικός καθαρισμός του αυτοκινήτου είναι η καθαρισμός του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου με αναρρόφηση υγρών και στερεών σωμάτων από τις επιφάνειες και ταυτόχρονη χρήση ειδικών συσκευών και καθαριστικών (βιοδιασπώμενων) ουσιών, εγκεκριμένων από τον Ε.Ο.Φ.
 Περιποίηση Αυτοκινήτου

Περιποίηση Αυτοκινήτου

Αυτή είναι η σελίδα για αυτούς που αγαπάνε το αυτοκίνητο και δίνουν αξία στην κάθε λεπτομέρεια. Όσο προσέχεις το αμάξι σου, τόσο σε προσέχει και αυτό
 Ζημιές Από Χαλάζι

Ζημιές Από Χαλάζι

Η χαλαζόπτωση είναι μια απρόβλεπτη φυσική καταστροφή η οποία δυστυχώς, προκαλεί πολλές ζημιές και στα αυτοκίνητα όπως βαθουλώματα, λακκούβες, γρατσουνιές και μικροχτυπήματα.