Κάλεσε μας στο
+210 7483449

Στείλε μας mail
[email protected]

Φανοποιείο Αυτοκινήτου

Φανοποιείο Αυτοκινήτων

Το φανοποιείο μας έχει 40 χρόνια στη φανοποιεία και την αποκατάσταση ζημιών του αυτοκινήτου. Αναλαμβάνουμε από μικροεπισκευές, γρατζουνιές και λακούβες από χαλάζι στο αμάξωμα, μέχρι την πιο πολύπλοκη περίπτωση που απαιτεί καλίμπρα και ολική ανακατασκευή αυτοκινήτου, μετά από τρακάρισμα.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο εργαστήριο φανοποιιας (2018) μας επιτρέπει να ολοκληρώσουμε στον μισό χρόνο την επισκευή του αυτοκινήτου σου, σε πολύ πιο συμφέρουσες τιμές από τον ανταγωνισμό.

Επαναφέρουμε την εμφάνιση και την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, στην εργοστασιακή του κατάσταση. Επίσης αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες για την αποζημίωση σου από την ασφάλεια.

Τι λένε για εμάς

Πως λειτουργεί το Φανοποιείο μας;

Ζητάς Προσφορά

Μας ενημερώνεις για το μοντέλο & λαμβάνεις προσφορά σε 1'

Φέρνεις το Αυτοκίνητο

Γίνεται η αυτοψία, επιβεβαιώνουμε την τελική τιμή, ξεκινάμε τις εργασίες

Εργασίες & Παράδοση

Παραδίδουμε στη συμφωνημένη ημ/νια, παρέχουμε όχημα εξυπηρέτησης αν χρειαστεί

Πριν & Μετά

Εδώ μπορείτε να δείτε την πορεία εργασιών φανοποιείας, για τη επισκευή ενός αυτοκινήτου όπου αποκαταστήσαμε το βαθούλωμα στο πίσω αριστερό μέρος. Οι ειδικές υδατοδιαλυτές βαφές που χρησιμοποιούμε μας επιτρέπουν να τις εφαρμόζουμε τοπικά, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται καθόλου η διαφορά στο χρώμα.

Μάρκες & Μοντέλα Αυτοκινήτων που επισκευάζουμε

Αναλαμβάνουμε όλα τις μάρκες και τα μοντέλα αυτοκινήτων: Alfa Romeo, Toyota, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen, Volvo κ.α.

Γιατί να επιλέξεις εμάς;

Λάβε προσφορά φανοποιείας σε ‘1 λεπτό